TATTOO REAL MEN

Bine a��i venit la REAL MEN TATTOO, unde ideile, g��ndurile ��i fanteziile devin realitate. Rezultatele noastre vorbesc foarte mult ��i se reflect�� ��n portofoliul nostru. Ca institu��ie care a lucrat suficient de mult timp pentru a dob��ndi abilit����ile relevante necesare pentru a crea tatuaje exemplare. Salonul nostru tattoo este bine echipat cu cele mai noi gadgeturi ��i personal. Atmosfera din studioul nostru este relaxat�� ��i relaxant�� pentru confortul clien��ilor no��tri. Atmosfera te va calma atunci c��nd ����i faci tatuajul vostru drag.

Tatuatorii no��tri sunt extrem de talenta��i ��i ����i fac treaba bine. Aten��ia lor la detalii combinat�� cu abilit����ile lor impresionantegaranteaz�� rezultate ce ��ntrec a��tept��rile. Fii sigur: oricare ar fi tatuajele tale, mae��trii no��tri le vor aduce la via���� artistic. V�� pute��i exprima ideile, iar artistul nostru le poate schi��a cu u��urin���� pe h��rtie pentru a crea o imagine exact��. Alternativ, pute��i r��sfoi portofoliul nostru vast ��i impresionant de idei.

Reputa��ia noastr�� impecabil�� ��i un portofoliu vibrant vorbesc despre profesionalismul nostru. Fiecare imagine este bine ilustrat�� cu un desen realist,cuvinte ��i culori. Ai libertatea de a alege ceea ce va fi al t��u. Vrei s�� acoperi un tatuaj vechi? Acesta este unul din domeniile pe care ne specializ��m. Rezultatul final va fi remarcabil ��i nici o urm�� a tatuajului vechi nu va fi vizibil��.

Servicii și prețuri

MINI TATTOO
30€

Un tatuaj mic este de dimensiuni aproximativ 5CMx5CM. Tehnologia de aplicare, pregătire și îngrijire este aceeași ca și pentru un tatuaj de dimensiuni obișnuite.

SESIUNEA (5-7 ore)
300€

Prețul depinde de dimensiunea și complexitatea desenului, cu cât este mai mare și mai complex tatuajul, cu atât este mai scump. Dacă desenul este de aceeași dimensiune, dar de o complexitate diferită, el v-a fi realizat pentru o perioadă diferită de timp.

Portofoliu